Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 21 maart 2020!

Op zaterdag 21 maart zal er in de gemeente Eersel op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Jong en oud, verenigingen en collega’s, iedereen is welkom. Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente en onsburo. 

Landelijke Opschoondag 2020

Gemeente Eersel ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opschoonmaterialen. Willen jij en je buren, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen, hoe groter het effect!

Niet vies van een dubbele beloning?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs!

Enthousiast geworden?

Kom ook in actie en meld je aan op www.bit.ly/LOD2020-Eersel. Via je aanmelding zijn bovendien promotiematerialen beschikbaar om buren, collega’s of (mede-)leerlingen enthousiast te maken om mee te doen. Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je via bovenstaande link dan alvast aan als zelfstandige opruimer en sluit later eventueel aan bij een groep. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!