Koemeersdijk

Verscholen in het groen van landschapspark de Kempen ligt Wintelre. Een dorp waar stilte en rust nog een begrip zijn, maar ook een dorp dat bruist van leven. Een leefomgeving omringd door de mooiste bossen en vennen met prima verbindingen met Eindhoven.

De gemeente Eersel ontwikkelde aan de noordzijde van Wintelre het plan Koemeersdijk. Het plan kent veel ruime tot zeer ruime kavels die veelal grenzen aan het buitengebied. U stapt vanuit het plan Koemeersdijk zo de natuur in.

De gemeente Eersel heeft nog enkele bouwkavels in de verkoop, waarop u uw eigen woning kunt realiseren. Meer informatie over deze bouwkavels kunt u lezen in het informatiepakket dat onderstaand te downloaden is. Daarnaast biedt bouwbedrijf Van Gisbergen uit Hooge Mierde  kavels aan. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Lommers makelaars.

De bouwmogelijkheden staan beschreven in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan die u digitaal kunt raadplegen. 

Mocht u vragen hebben over het plan Koemeersdijk of de kavelverkoop neem dan contact op met Koen Bierens van team Vastgoed,  telefonisch bereikbaar via (049)531300.

Duurzaamheid

Bent u van plan om een eigen woning te gaan bouwen? Dan is dit het moment om na te denken over duurzaamheid. Door het treffen van duurzaamheidsmaatregelen kunt u veel geld besparen op uw energielasten, wordt uw wooncomfort verhoogd en is uw woning in de toekomst meer waard. Lees meer hierover in de hieronder te downloaden folder.